Theorie-instructeur

Tongerseweg 348A
Maastricht
Per uur

Omschrijving

Het beroep van een theorierijschool instructeur is meer dan alleen het uitleggen van theorie stof. Jij bent in principe de schakel in het opleiden van nieuwe bestuurders in ons land. Er wordt in het dagelijkse leven minder vaak bij stil gestaan, maar theorie instructeurs zijn de eerste personen die beginnende bestuurders onder handen nemen voordat ze de weg opgaan. We duiken vandaag iets dieper in op het beroep zelf en laten je zien waarom het beroep zo leuk is!

Waarom kiezen voor een beroep als theorie-instructeur

Naast dat je je eigen kennis blijft bijspijkeren, zitten er nog meer voordelen aan het beroep als instructeur. Verschillende oorzaken zijn onder andere:

  1. Bijdragen aan de veiligheid: op het moment dat je begint als theorie-instructeur, ben je deels ook meteen verantwoordelijk voor de verkeersveiligheid. Door leerlingen vanaf het eerste moment goed op te leiden en ze te wijzen op belangrijke punten, kun je vooraf al deze leerlingen voorbereiden op verschillende situaties.
  2. Flexibiliteit: het is niet overal mogelijk, maar soms is het ook mogelijk om als theorie-instructeur zelfstandig te werken. Hierdoor creëer je een stuk vrijheid en flexibiliteit in je werkschema.
  3. Persoonlijke groei: zoals we al hebben vermeld, blijf je als instructeur ook constant je eigen kennis bijspijkeren. Op het moment dat er verkeersregels wijzigen, wordt je heir als eerst van op de hoogte gebracht. Het is vervolgens aan jou de taak dit ook over te brengen op je leerlingen.

Het beroep van een theorie-instructeur in de samenleving

Wij hopen je voldoende hebben kunnen overtuigen van een beroep als theorie-instructeur. Het biedt niet alleen de kans anderen te helpen, maar je krijgt ook de kans je eigen werkzekerheid te creëren. Als jij je zelf prettig voelt in het verkeer en er voldoende voldoening uithaalt, kun je dit gemakkelijk met passie overbrengen op je klanten.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen, dan proberen wij u zo goed mogelijk te helpen.

Theorie instructeur

Kenmerken

Kaart

Neem contact op met de aanbieder!

Theoriester

Wij bereiden jou zo goed mogelijk voor op het behalen van je theorie-examen! Ga jij met ons deze rit aan?

Maak een afspraak