Professionele glasbewassing

Moesdijk 12-F, 6004 AX
Weert
Per uur

Omschrijving

De zon schijnt, een heerlijke start van de dag. Althans, dat had je gedacht… Je loopt naar het kantoor en ziet al die verschrikkelijke strepen op de ramen. Dit was niet de bedoeling, je krijgt vanmiddag belangrijke klanten over de vloer! De ramen van het kantoor is meestal het eerste wat de klanten en medewerkers zien als ze bij het pand arriveren. De vraag is daarom niet meer “verbetert glasbewassing jouw bedrijfsimago?”, het antwoord daarop is namelijk volmondig Ja.

We begrijpen dat je wellicht vragen hebt bij het kiezen van een professionele glazenwasser bedrijf en wat deze dienstverleners voor jouw onderneming kunnen betekenen. Je zult ontdekken dat investeren in regelmatige en hoogwaardige glasbewassing niet alleen het uiterlijk van je bedrijf verbetert, maar ook het vertrouwen van je klanten versterkt.

Waarom een professionele glazenwasser bedrijf?

Heb je je ooit afgevraagd waarom het een slimme zet is om een professioneel glazenwassersbedrijf in te schakelen? Nou, wij hebben het antwoord voor je! Hier zijn wat overtuigende redenen waarom het inschakelen van een professioneel glazenwasser bedrijf niet alleen je leven makkelijker maakt, je bedrijfsimago verbetert, maar ook voordelig is:

Bespaart tijd, moeite én geld

Welke bedrijfseigenaren willen nu zelf schoonmaken, terwijl er zoveel andere taken zijn die af moeten? Elke keer de ramen reinigen is een taak dat veel tijd op zich neemt. Wil je dit regelmatig doen, neemt het nog meer tijd in beslag dan je misschien had gewild. Voor een goed imago van het bedrijf, wil je natuurlijk niet je eigen medewerkers de ramen laten schoonmaken wanneer ze hier niet kundig in zijn.

Het zelf reinigen van ramen kan een tijdrovende en moeizame taak zijn, vooral als je bedrijfspand meerdere verdiepingen heeft. Een glazenwasser bedrijf beschikt over de juiste uitrusting en ervaring om ramen snel en grondig te reinigen. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook de moeite en het risico van het zelf uitvoeren van deze taak. Het kantoor ziet er dan meteen goed uit, zonder wekenlang strepen en vuiligheden hebben op de ramen te zien.

Hoe bespaart het je juist geld? Nou, heel simpel. Regelmatige professionele glasbewassing kan de levensduur van de ramen verlengen. Vuil, stof en andere hardnekkige vlekken kunnen zich ophopen op het glas en het kozijn, wat op termijn kan leiden tot schade. Door de ramen goed te onderhouden, bespaar je op de lange termijn op vervangingskosten. Bovendien kan een professionele uitstraling nieuwe klanten en dus extra omzet opleveren.

Direct resultaat

Niets is frustrerender dan werken met ongeschikt materiaal. Strepen, vlekken en andere ongewenste onvolkomenheden wil je vermijden tijdens het schoonmaken, maar met oud of ongeschikt schoonmaakmateriaal gaat dit niet zo gemakkelijk. Onze professionele glazenwassers beschikken over de expertise en het juiste gereedschap om ramen grondig te reinigen en hardnekkige vlekken en strepen te verwijderen. Dit resulteert in een uitstekende kwaliteit met snelle resultaten, in tegenstelling tot zelfreiniging.

Hoe vaak komt de glazenwasser?

Bij Blankers Schoon stemmen we graag de frequentie van onze diensten met onze partners af. De juiste frequentie is namelijk afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de locatie van jouw bedrijfspand, de omgevingsomstandigheden, jouw persoonlijke voorkeur en het budget. Over het algemeen zijn er enkele richtlijnen die je kunt overwegen als je een glazenwasser bedrijf wilt inschakelen:

Frequentie

De meeste bedrijven kiezen ervoor om hun ramen regelmatig te laten reinigen, meestal op maandelijkse of driemaandelijkse basis. Dit zorgt ervoor dat de ramen er altijd schoon en professioneel uitzien.

Locatie

Bedrijven die zich in stedelijke gebieden bevinden, waar sprake is van meer luchtvervuiling en stof, hebben mogelijk vaker glasbewassing nodig dan bedrijven in landelijke gebieden met schonere lucht. Of denk bijvoorbeeld aan een basisschool, waar de schoonmaakprotocollen strenger zijn door de doelgroep. Locatie is sterk afhankelijk van hoe vaak de glazenwasser langs moet komen.

Seizoen

Het weer kan van invloed zijn op hoe vaak je de professionele glazenwasser moet laten langskomen. In sommige seizoenen, zoals de herfst en de lente, kan er meer vuil en stuifmeel zijn, waarbij vaker reinigen nodig is.

Budget en voorkeur

Je budget speelt ook een rol bij het bepalen van de frequentie van de glasbewassing. Vaker reinigen kan duurder zijn, dus het is belangrijk om een evenwicht te vinden tussen de gewenste frequentie en de kosten. Ons glazenwasser bedrijf neemt in ieder geval de moeite om dit evenwicht samen met je te vinden.

Sommige bedrijven geven de voorkeur aan een zeer regelmatige reiniging om te allen tijde een onberispelijke uitstraling te behouden, terwijl anderen mogelijk minder vaak reinigen en alleen bij speciale gelegenheden of veranderingen van het seizoen.

Wil je ontdekken hoe professionele glazenwassers bij Blankers Schoon jouw bedrijfsimago kunnen verbeteren? Neem contact met ons op via ons contactformulier en we garanderen dat je binnen 48 uur een voorstel ontvangt.

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf? Lees dan zeker hier verder.

glazenwasser bedrijf

Kenmerken

Professionaliteit en ervaring
Gespecialiseerde uitrusting
Communicatie

Kaart

Neem contact op met de aanbieder!

glazenwasser bedrijf
Blankers Schoon

Wij werken samen met jou om het schoonste resultaat te bereiken! Kwaliteit, communicatie en professionaliteit staan bij ons voorop.

Maak een afspraak